Powered By Blogger

2009. november 24., kedd

Nem stand up, de archív Goodgag




Na itt egy újabb Goodgag archív. Ezt is a www.vom.hu címen találtuk, ott ahol a GoodGag Team alapjai lerakódtak. 
(Huhh. Jó mondat ez? helyesen szól magyarul? Na mindegy, maradjon! Egyszer élünk! Hol is hagytuk abba? Ja, igen!) 
Egy szó, mint száz, ez a VOM (Városi Online Média) oldal adott hely't Goodgag első blogjainak. Az alábbi írás valójában nem stand up duma, de akár az is lehetne. Abszurd baromság. Baromi abszurd. Az a címe, hogy A Csúnyafiú. Tessék:


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy csúnya fiú (továbbiakban: Cséef). Ez a Cséef nagyon szeretett sétálni a szeméttelepen (továbbiakban: Eszté) környékén. Egyszer, ahogy Eszté környékén sétált Cséef, találkozott egy nagyon csúnya lánnyal (továbbiakban: Encséel). Cséef és Encséel az Esztén rögtön egymásba szerettek. De úgy, ahogy csak egy Cséef és egy Encséel tud az Esztén.
A Cséef és az Encséel az Esztén elhatározta, hogy összeházasodnak. Elhatározásukat tett követte, megkérték az Eszté tulajdonosát, Nagyonrút Egont (továbbiakban: Enere), hogy legyen a tanújuk. De mivel Enere sokat ült hamis tanúzásért, nem vállalta, hogy tanúja legyen Cséef és Encséel frigyének az Esztén. Így hát összeveszett Cséef és Encséel Enerével az Esztén.
Három napig nem békültek ki. Ekkor az Esztén megjelent Gubera Berci (továbbiakban: Gébé). Gébé beszélgetni kezdett Cséeffel és Encséellel az Esztén, amitől Enere féltékeny lett, és belevágta kését Cséefbe. Ettől Encséef fojtogatni kezdte Enerét. Közéjük ugrott Gébé, aki már véres volt Cséeftől. Ezt nem tudta Encséel, és belerúgott Gébébe, aki felhorkant.
Ekkor érkezett ki a rendfenntartó erő (továbbiakban: Erefe).
Folytatjuk??????

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

s t a n d - u p c o m e d y

GIFanatics.com